Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Löydä oma tanssilajisi - LIIKUNTAKURSSI



Tiedot

Paikka
Ajankohta 10.1.2017 klo 16:00 - 16:55
Tyyppi Kurssi
Ohjaaja SalsaStudio Kuopio
Osallistujia 22 / 30
Lisätietoja Oletko haaveillut tanssiharrastuksesta, mutta et ole uskaltautunut aloittamaan? Etkö ole löytänyt itsellesi sopivaa tanssilajia, koska vaihtoehtoja on niin paljon? Aloittajan tanssikurssi tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri tanssilajeja turvallisessa ympäristössä ja aloittajan tarpeet huomioiden. Kurssilla edetään lempeästi ja haetaan onnistumisen kokemuksia erilaisten tanssilajien kautta, jolloin kynnys kokeilla tanssitunteja "itsenäisesti" madaltuu. Jos et ole koskaan aikaisemmin uskaltautunut tanssitunnille, on tässä oiva mahdollisuus!

Kurssi toteutetaan yhteistyössä SalsaStudion kanssa, joten puitteet on kohdillaan ja upeiden opettajien kanssa on helppo laittaa tanssijalka liikkeelle!

Milloin: Kokoontuminen 8 x 55 min. viiden viikon aikana tammi-helmikuussa. Tunnit klo 16-16.55 alla olevan ohjelman mukaisesti.
Tiistai 10.1. Kuubalainen salsa /Ranses
Keskiviikko 11.1. Latin mix /Marika
Tiistai: 17.1. Movimiento urbano /Ranses
Keskiviikko 18.1. Bachata /Soca
Tiistai 24.1. Twerk /Monse
Keskiviikko 25.1. Afrosalsa /Soca
Tiistai 31.1. Reggaeton /Marika
Tiistai 7.2. Dancehall /Ranses

MISSÄ? Tanssistudio sijaitsee osoitteessa Puistokatu 14-16. Sisäänkäynti sijaitsee sisäpihalla "Siwan tai ST1 huoltoaseman takana". Opettaja tulee avaamaan teille oven 10 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Mukaan tarvitset kevyet sisäliikuntavaatteet. Sisäjalkineet ovat suositeltavat, mutta eivät välttämättömät, sukilla pärjäät myös hyvin. Lisäksi tarvitset mukaan rentoa ja avointa mieltä.

Kurssille otetaan 35 hlöä ja kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 20 hlöä.

HINTA 40€ (sis. alv 10 %) /henkilö, VAIN 5€/kerta!
Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille. Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Saat kurssimaksun (40€) verran hyvitystä osallistuessasi SalsaStudion muille tunneille. Alennus hyvitetään SalsaStudion soolotunneista (ei parikursseista).

Ilmoittautuminen päättyy 9.1.2017 klo 12.00. Peruuttaminen on mahdollista 9.1.2017 klo 12.00 mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut velvoitettu maksamaan kurssimaksun.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!